Magic Cut Out Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bir PC'de Magic Cut Out Nasıl Kullanılır

Magic Cut Out'u bir PC'de kullanmak için bir Android emülatörüne ihtiyacınız olacak. Bir öykünücü yüklemek için Google'da oturum açmanız ve Google Play Store'u açmanız gerekir. Uygulamayı indirdikten sonra indirdiğiniz apk dosyasını emülatöre sürükleyin. İşlem hemen başlamalı ve Magic Cut Out'u PC'nizde çalıştırabilmelisiniz. Daha fazla bilgi için okumaya devam edin. Aşağıda, bir Android öykünücüsü indirme ve yüklemeyle ilgili adımları gözden geçireceğiz.

Bu uygulamanın en etkileyici özelliklerinden biri, herhangi bir arka planı şeffaf hale getirme veya tamamen silme yeteneğidir. Bu, resmi bir kimlik fotoğrafı veya net bir arka plana ihtiyaç duyan başka herhangi bir resim türü oluşturmak için harika bir seçenek olabilir. Program, bir geri alma ve yineleme özelliği, şeffaf bir arka plan ve bir metin düzenleyici içerir, bu da onu görüntü düzenleme için güçlü bir araç haline getirir. Biraz pratik yaparak, karmaşık görüntü matlaştırma süreçlerine çok fazla zaman harcamak zorunda kalmadan profesyonel görünümlü fotoğraflar üretebilirsiniz.

Adından da anlaşılacağı gibi Magic Cut Out, fotoğraflardan arka planları kesen bir resim düzenleyicidir. Fotoğrafları kesmek veya resimleri düzenlemek için kullanabilirsiniz. Fotoğrafın kendisini etkilemeden arka planları silmek için uygulamanın yumuşak kesme kenarını da kullanabilirsiniz. Fotoğraf düzenlemenizi tamamladıktan sonra, kestiğiniz fotoğrafı yeni bir arka plana yapıştırabilir ve bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Bu kadar basit. Bitirdikten sonra, sonuçlarınızı çevrimiçi paylaşarak arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

Program diğer dillerde mevcuttur

Magic Cut Out Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.1

(2)
  • Güvenlik Durumu

Magic Cut Out hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Magic Cut Out denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.